Ripplay;[URL="tel:1090003349" adlı üyeden alıntı:
1090003349[/URL]]Bir hatırat anlatmak dışında neye cevap verdiğini sorabilir miyim? Tmt'yi Menderes mi kurmuş? Amerikancı değil miymiş? Kendi döneminde demokrasi gelmiş madem, kurmaya çalıştığı özel yetkili heyetle neden demokrasiyi saf dışı bırakmaya çalışmış? Cevapları göremedim. Özal kahraman dedin bende sana Talabani ve Barzaninin babam diyebileceği bir kahraman olmaz dedim. Altında hainliklerini anlattım. Onların cevabı nerede? Emoji atabilmek dışında bana düzgün bir argüman üretebiliyor musun? O şehit çocukların göz yaşları üzerinize asit olacak ama geç kalacaksınız anlamak için.
Evet, TMTyi Menderes kurdu. Bunu kim diyor? Denktaş diyor
Fazıl Küçük bey diyor
Ayrıca Menderes demokrasiyle değil, İnönü ile mücadele etmiştir
Turgut Özalı da Özal ailesiyle bir dönem yakın çalıştığım için iyi biliyorum diyelim.
goktugpek;[URL="tel:1090003360" adlı üyeden alıntı:
1090003360[/URL]]Turgut Özal a kahraman demek senin nasıl bir vatan düşmanı olduğunu açıklıyor bebek katiline yapılan operasyonu sızdırarak çözüm süreci vari bir şekilde p**nın büyüyüp dallanıp budaklanmasına sebep olmuştur yazık sana bilgisi de yok boşuna konuşuyoruz bu hainle
Turgut Özal olmasaydı bu ülkeye renkli televizyon Kuzey Kore gibi 2000 senesinde gelirdi