Mauser;[URL="tel:1090002955" adlı üyeden alıntı:
1090002955[/URL]]Desene mezarlarında da rahat bırakmıyorum. Daha 1 hafta önce savunduğun adamlar meclite şehide ceset dedi. Ki doğru söylediğini düşünmüyorum, yalan siyasal islamın amentüsü. Şehit kanlarını hiçe sayanların çocukları o kanda boğulmaya mahkumdur. Er yada geç.
Ben siyasal islamcı değilim. Oy verdiğim partinin de seçimlere girme hakkı yok. O yüzden artık oy da veremiyorum
PowerKing;[URL="tel:1090002956" adlı üyeden alıntı:
1090002956[/URL]]Bilip bilmemesi seni ilgilendirmez ki.
O bana Dedenin yüzkarasısın diye iftira atarsa ben de ona dedesinin adını bilmeyen bir köksüz olduğunu hatırlatırım
cozucem;[URL="tel:1090002967" adlı üyeden alıntı:
1090002967[/URL]]Buna ben cevap vereyim :
27 dedeme kadar belgeli sayarım Çocukluğumda Bu Karabekir paşa ama Bu im dediğimde "Falanca deden" dendiği çok oldu dedelerimin işleri ile övünmem
Ben Tunceli'de 26 ay askerlik yaptım ve normalde Paşa koruması olabilecekken gittim kaç defa çatışmaya girdim kaç defa sakatlandık , donmaktan son anda kurutuldum sayamıyorum.
Senin gibiler o dönemde bize "T.vüzcü" diyordu Müslüman kardeşine eziyet edenlerdik. Oysa bizzat ben ve benim timim 8-10 Mt. karda sırtımızda okula çocuk taşıyıp Kızlarını pavyonlara satan adamların peşine düşüyorduk ( Rutin işler dışında )
O onu yapmtı bu bunu yaptı değil KONUŞMA HAKKI İÇİN SEN NE YAPTIN ???
Artık birebir çatışma yok denecek kadar az
Her yer kalekol her yer silah. Bir de senin dönemindeki gibi birkaç kez sakatlanan askerle devam etmek zorunda olan bir Türkiye yok artık. O dediklerin eski Türkiyede kaldı