sinnesloschen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsı tanımaktayım, kendisi şahsen ahraz ve kaba bir mizaca sahip, konuyu okumam 1 saatımı aldığımdan söyle diyeyim;

Kendisi sinirli ve kaba bir mizaca sahiptir, ahraz ve kendi bildiğini okuyan, bu dağları ben yarattım diyen bir karaktere sahiptir. Kendi bildiğini okur. Sen dersin 1 lira dahi ticari kazanç elde edilse vergi verilmesi gerek, resmi gazeteden maddesine kadar gösterirsin ama o yine der 1 milyon 500 bin liraya daha sonra 1 milyon 100 bin liraya daha sonrası da 20 bin liraya kadar olan ticari kazançlardan sonrasında fatura kesilmesi zorunludur der, kendi bildiğini okur, böyle bir mizaca sahiptir. Bu nedenle kendisiyle de konuşmamaktayım, kendisini şahsen engelledim.

Kendi anime sitesinin hosting'i Vercel'de, yorum sistemi Github comments, playeri ise başka sitelerin video CDN linklerini gömmesi, SEO metadataları desen yanlış.

Daha kendisinin şahsen bir bilgisayarı bile bulunmuyor. İşin komedisi bu.

AHHH SİZ WORDPRESS'CİLER, PHP'CİLER SİZ VAR YA SİZLER YOK MUSUNUZ demesi kendisinin tech stack fanboyluğu en net kanıtı. İhtiyaç neyse o tech stack kullanılır, baştan tech stack yaratılacak değildir. Ama bu şahsa göre her şey baştan benim ellerimle yaratılmalı, illa ki benim ellerimden çıkmalı.

Kısacası, sinir hatası, sinirlendiğinde balon balığı olan, en basit ragebait'e bile kanabilen birisi. Daha da sorunuz olursa cevaplamayı seve seve isterim. Bu dediğimi gördükten sonra bu dediğimi gördükten sonra kendi profilini tatil modundan çıkartıp bana sinirle ragebait atacağına bile ihtimalim var. (ihtimal değil, gerçek)
450 mesajı nasıl 1 saate okudunuz sayfa değiştirmek zaten 1 saat.