Eski yöntemler en iyisidir. Yeni yöntemler aşırı derecede sinsi planlar içermektedir. Bunu yeni nesil farketmiyor çünkü beyinleri eski nesiller kadar gelişmiş değil. Biz bunu farkedebiliyoruz ama söyleyince de dinazor muamelesi görüyoruz. Bziim için sıkıntı yok, yeni nesil hayatın tokatını yiyince akılları başlarına gelir zaten ama iş işten geçmiş olur. Şuan en başarılı insanlar kağıtla kalemle çalışan insanlar. Ha ben kimse teknoloji kullanmasın yapay zeka kullanmasın filan demiyorum. Kağıt kalem yerine kalem ve tablet de olur. Amaç el ile yazmak. Dün kağıt kalemdi bugün kalem tablet sıkıntı yok. Ama sadece klavye veya sadece yapay zeka insanı bildiğin aptallaştırıyor. Her insan kendi beynini kendisinin geliştirmesi gerekiyor. Bunun yolu da yapay zekaya soru sorup onun dediğini olduğu gibi kabul etmek değil. Okuyacaksın kalemle yazacaksın araştıracaksın düşüneceksin. Başka türlü kendini geliştiremezsin. Kendini iyice geliştirdikten sonra yapay zekayı da yardımcı olarak kullan sıkıntı yok. Ama önce bi kendini geliştir, beynin zor problemleri çözebilir hale gelsin önce.
Edit: Konu sahibine demiyorum genel olarak diyorum yanlış anlaşılmasın.