Android cihazlarda süreç nasıl işliyor bilmiyorum ancak iOS kullanan birisi olarak, ilk olarak cihazı sıfırladım. Cihaza kurulum yaparken, kesinlikle mobil veri kullandım ve birkaç gün Wi-Fi'ye hiç bağlanmadım. Cihazı sıfırlamak, sorunu büyük ölçüde çözüyor ancak daha önce etkilenmiş bir cihaz (mesela masaüstü bilgisayarınız) ile oluşturacağınız hesaplar, zaten etkilenmiş oldukları ve ev Wi-Fi bağlantısını kullanacakları için her türlü askıya düşecektir. Yeni hesap açsanız dahi askıya düşer.

Yeni hesap açacaksan, temiz cihaz + temiz Wi-Fi bağlantısı kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca bir süre (1 hafta gibi) ev internetine bağlama. Bilgisayarda açacaksan da, VPN + gizli sekme kullan, işin bitince kapat ve çerezleri ya da hesap bilgilerini kayıt etmediğine emin ol. Bir süre sonra telefonuna kayıt edebilirsin hesabı, bir sıkıntı olmayacaktır ancak sürekli gir-çık yaparsan, konudan bağımsız olarak tekrar askıya düşer. Bu yeni ortaya çıkan bir sorun maalesef.

Ayrıca hesabın eski tarihli olması bir şeyi değiştirmiyor. Bu zincirleme gerçekleşen bir olay. Algoritma aynı adres ve cihazdan giriş sağlandığını düşünen cihazları otomatik olarak yasaklar.