İnancınız gereği her ne kadar kendince savunduğunuz değerlerde kendinizi haklı görseniz de bana göre olaya nesnel bakmak lazım.
Bu fotoğraf sözde bir cemaatin ileri gelenlerinden birinin "kadının erkek doktora, erkeğin kadın doktora gitmesi haramdır" şeklinde fetva verdikten birkaç gün sonra çekildi. Yer ise müslümanlığında şüphe duyulamayan, ehli sünnet vel cem'aat(!) "Alman" hastanesi. Ne de olsa Almanlar mubarek bir millet ve hastaneleri de öyle tabi. Sıradan halkın gittiği devlet hastanesine gidecek değil ya mubarek! Doktor ise kardiyolog Doçent bir kadın ( o zaman doçentti şimdi belki prof olmuştur). Ele verir talkını kendi yutar salkımı hesabı. Kadınların okuması caiz değildir deyip okutmayıp sonra kadın doktor aramak da ayrı mesele. Uzman olabilmek için üniversite sınavından en yüksek puanı alıp girdiği Tıp fakültesinden 6 yıl boyunca gece gündüz ders çalışıp hasbelkader mezun olaiblise bir TUS denen illete çalışıyor. Hadi onu da kazandı diyelim 4 sene de uzmanlık. Bu arada binlerce hastaya bakmak zorunda. Adamın mesleği bu. Sadece işini yapıyor. Ona gidenler genelde hasta. Gidenlerin %90'ının vıcık cıcık iğrenç kokulu, kıllı tüylü leş gibi organlarını tedavi etmek zorunda. Tıbbiyeye hekimliğe saygım sonsuz ama bana milyon verseler öyle bir işi midem kaldrımaz. Bana iğrenç geliyor. Çocuk doğumu bile doğal bir süreç olsa da çocuk doğarken amniyon (kese) sıvısı, kan, idrar hatta dışkı bil çıkabiliyor. Çocuk doğurtmak bile iğrenç bir iş bana göre. Midesi kaldırmayan yapamaz o işi. Yani gerçek hayatta her gördüğünüz doktor Johny Sins değil!