Hocam benim profilimi de inceler misiniz nasıl bir izlenim veriyor merak ediyorum
Sizi forumda gezinirken de görüyorum hocam açıkçası ben sizinle ticaret yaparım bir sorun çıkacağını düşünmüyorum sadece açık artırmalarınıza güvenmezdim muhtemelen katılan herkes verdiği teklifle açık artırmadan yararlanıyor (gerçekliği yoktur sadece benim düşüncem) bunun haricinde çok absürt bir olay olmadığı sürece mağdur edebileceğinizi düşünmüyorum.
Bende merak ettim benimkini de bi incelermisiniz, size nasıl bir düşünce yaratıyor..
Size de sık sık rastlıyorum forumdaki aktiviteniz genel anlamda ticaretten ziyade sosyal medya olarak kullanıyorsunuz ticari olmayan birçok konunuz var tasarım fikirleriniz bana uygun değil muhtemelen tercih etmezdim fakat sizin de mağduriyet yaşatacağınızı sanmıyorum yediğiniz cezalar genelde küfür, hakaret, ve yönetimi eleştirmek bu yüzden bir tık asabiyet sezdim forumdaki tartıştığınız kişilerle çok polemiğe giriyorsunuz bu da ticari açıdan olası bir sorunda aynı polemiği yaşayabileceğim ihtimalini doğurur daha sakin kalmanızı ve herkesi ciddiye almamanızı öneririm