Süper. Şimdi çevrenizdeki az ama kaliteli insanları düşünün. O kadar eleme sonucunda halen hayatınızda kalmış, başarmışlar. Peki ya bir gün elemeniz gerekirse aynı kolaylıkla eleyebilir misiniz? Daha da zoru, eledikten sonra sizden yardım istese, vicdanınızı sızlatsa yardım eder misiniz?
Açıkcası bunu yapan oldu. İletişimi kestim. Sağlık sorunu olmadığı sürece yardım edeceğimi düşünmüyorum. Sağlık sorunu sonuçta biz de insanız.
Kusursuz insanlar değiliz. Kusurlarımız bizi belirliyor. Fakat bazı insanlarda öyle kusurlar var ki kendini "insanın" da aşağısına çekiyor. Kendini aşağıya çektiği gibi seni de çekmeye çalışıyor. Bu tarz insanlara hayatımda yer vermiyorum. Tek istediğim normal bir insan olması. Kibirli olmaması, egoist olmaması, narşist olmaması (en tehlikelisi, ileri seviye, direkt kaçmak lazım). Çok bir şey istemiyorum aslında.