mebularts adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba,
Şikayet konularını okumayı seviyorum bazen de kendimce profilleri inceleyip kimin multi hesap veya sahte hesap olduğunu çözümlemeye çalışıyorum genelde tahminlerim doğru çıkıyor.
Ama bir şeyi merak ediyorum iş yaparken profile hiç mi bakmıyorsunuz sayısız negatif trade'i olan adama nasıl güvenip iş veriyorsunuz anlamıyorum Ucuzluğuna kanıp iş veriyorsunuz sizi de mağdur ediyor göz göre göre bu riski almak gerçekten mantıklı mı?
Ben iş verirken profili detaylıca inceliyorum yeni hesaplarla hiçbir şekilde yüksek miktarlarla çalışmıyorum, Geçmişine, Şikayet konularına, tradelerine, Ban cezalarına bakıyorum şimdiye kadar hiç d○landırılmadım açıkçası zaten bu adamlar mesajda bile kendini belli ediyor.
Sizce bu tarz kişiler tarafından mağduriyet yaşayanlar hak ediyor mu?

Örnek vermek gerekirse okuduğum bir şikayette şikayet edilen kişinin profilinde 6 negatif trade, aynı sebepten 3 farklı şikayet, 5 adet ban cezası ve 2024'ten beri olan durumlar bunlar tabii bu kadar ortada olup halen forumda olması bana göre saçma ama tabii ki moderasyon kararına karışamayız öyle uygun görüyorlar diyelim.
Profilinizde mağduriyet yaşattığınız için bir süre banlandiginiz bilgisi mevcut.

Belki de en büyük sorunumuz bu. Kendimize bakmadan çevreyi eleştiriyoruz.