Yeni açılan bir sitenin index almamasının belirli nedenleri vardır: Eğer geçmişte ceza almış bir siteyse index alması zordur, eğer bi anda yüklü içeriği kendi sitemap vs. üzerinden google'nin gözüne sokarsanız yine google yaptırım uygular.
Tabi yüklü içerikle spam yapanlar nasıl index aldırıyor derseniz, google'yi zorluyacak sayfaları taramasına yönlendirecek ek işlemlerle hızlı index aldırılıyor tabi bu da yüksek miktar içerikten dolayı bir süre sonra cezaya neden oluyor.
Eğer yeni bir siteniz varsa ve içerik miktarınız yüksekse yapmanız gereken : sitemap kullanmayın, rss feed vs. de kullanmanıza da gerek yok tek yapmanız gereken şey sitenizde iç linklemeye önem verin, içeriklerinizi google bot gördükçe yeni içerikleri yayımlayın bunu da özel bir script ile kurgulayabilirsiniz ve süreci otomatik yönetir, wordpress vs. hazır sistemle olacak şeyler değil.
Herkese bol şans ve başarılar dilerim.
Acaba bundan mı hocam, geçmişi olmayan 0 domain aldım, localhostta hazırladıgım içerikleri 2000+ tane yayına aldım. Sitemap yolladım. 1 Haftada site:siteadı şeklinde arattıgımda 2000+ index gözüküyodu. Hit vs gelmeye başladı gösterimler arttı 200 gösterim 10 tıklama falan, 1 hafta daha geçti aradan 0 gösterim 0 tıklama. Tüm sayfalar hala indexli kontrol ettiğimde ama ne gösterim var ne tıklama