Daha önce bir konu açmıştım:
https://www.r10.net/sorum-var/451471...en-var-mi.html
Bu konunun yanlış anladığını tahmin ediyorum. Ben genel bir pazarlama hizmetine de ihtiyaç duysam da bu konu kapsamındaki sorum R10 da R10 için pazarlama hizmeti sunan kişi olup olmadığı.
Yani R10 daki bir ürün ya da hizmetin konusunu açıp iletişimi sağlayarak ve konuyu takip ederek R10 daki satışlarla promosyonlarla ve tüm satış ve pazarlama faaliyetleri ile ilgilenecek şekilde hizmet veren ve bunu bir bedel ya da komisyon karşılığında yapan var mı?
Sanıyorum yok şu anda ama bunu düşünen varsa kendi satış yaptığı ve başarılı olduğu konulardan özellikle dijital işlerle ilgili örnekler vererek bu konu altında tanıtım yapabilir ve ilk müşterisi olabilirim. ("Bu hizmeti veren kişi çıkmadığı takdirde bir süre sonra ben vermeye başlayacağım " derdim ama gerçekten bunun için zamanım yok şu anda ve bu yüzden bunu arıyorum.)
Elbette güvenilir ve profili kendini ispatlamış kişilerin böyle bir hizmet vermeye aday olabileceklerini söylemeye gerek yok, minimum 2 3 yıllık ve 100+ ticareti olan bir kaç başarılı satış konusu olan kişi aday olabilir bu tür bir hizmet vermeye, kurumsal vs üyeliklere para vermiş olan halihazırda bu tür imkanları olan üyeler de ayrıca daha şanslı olmuş oluyor bu hizmet için. Arada bir sözleşme yaparak sorumluluğu üzerine alıp komisyon ve/veya bir bedel karşılığı bu hizmeti verebileceği için karşılıklı olarak güvenin sağlanması gerekir. Herhangi bir hizmet için herhangi bir kişi bu tür bir hizmet sunamaz ayrıca.
Lütfen bu kapsamdaki görüşlerinizi ve varsa katkı ve önerilerinizi konuya yazın ve değerlendirelim.

Bazı kişilerin forumda pazarlama konusunda oldukça başarılı olduklarını görüyorum, ancak başlıktaki gibi r10 da maaşla ya da komisyonla satış hizmeti veren kişi var mıdır?
referans ve başarılı örnekler varsa bu hizmeti bir kaç iş için almayı düşünebilirim.
kurumsal plus vs üyelik aramıyorum bu işi bilen iyi yapan kişi arıyorum. referanslı kişilerin çalışma şekillerini anlatan bir özel mesaj atmalarını rica ederim.
r10 dışında da kendini pazarlama ve reklam konusunda yetkin gören kişilerin verdikleri hizmetleri tam olarak anlatıp çerçevesini çizebiliyor olmaları durumunda değerlendireceğim.