Merhaba Dostlar,
Daha önce forumda teslim ettiğim anahtar teslim
Shopify mağazaları ile ilgili
tecrübelerimi ve
başarı hikayelerimi bilenleriniz vardır. Bu, şimdiye kadarki en iddialı ve son mağaza projem!
Bundan sonra bir daha anahtar teslim mağaza hazırlamayacağım. Bu, benimle çalışmak ve
sıfır riskle kâra başlamak isteyenler için
SON FIRSATTIR! TAŞIN ALTINA ELİMİ KOYUYORUM!
Mağazayı satın almak için ödediğiniz bedeli, ilk 1 ayda elde ettiğiniz cirodan DÜŞÜN. Eğer 1 ay sonunda, ödediğiniz paranın üzerinde ciro yapamazsanız, kalan tutar tarafımdan size İADE EDİLECEKTİR!
(Örnek: 100.000 TL ödediniz, 1 ayda 80.000 TL ciro yaptınız. Aradaki 20.000 TL fark size iade edilir.)
Yani, en kötü senaryoda bile, ödediğiniz para kadar ciro yapmanızı sağlıyorum! Neden Bu Mağaza Farklı ve Bu Kadar İddialı?
Daha önce teslim ettiğim 3 mağazadan;
- İlk 2 mağaza sahibinin, ilk hafta içinde yatırımlarını çıkarıp kâra geçtiklerini gururla söyleyebilirim.
- 3. Mağazanın kurulumları devam ediyor, o da yakın zamanda tamamlanacak.
Şimdi sıra bu 4. ve SON mağazada. Elimdeki potansiyeli en yüksek ürün ve niş ile hazırladığım bu mağaza, diğerlerinin de ötesinde bir potansiyele sahip.
Ürün, ilk kreatif testlerinde bile sipariş alacak kadar güçlü bir talebe sahip olduğunu kanıtladı! Mağazayı Alanın Tek Yapacağı Şey: Reklam Bütçesini Yönetmek! Bu bir "Anahtar Teslim"den çok daha fazlası; bu, "Hazır Çalışan Sistem Teslimi"! Ürün ve Pazar Özellikleri SÜPER YÜKSEK POTANSİYELLİ ÜRÜN: Mağazanın kalbi, potansiyeli kanıtlanmış bir "kazandıran ürün" (winning product).
TÜRKİYE PAZARINDA REKABET ÇOK DÜŞÜK: Ürününüzün Türkiye pazarındaki rekabet düzeyi neredeyse yok denecek kadar az. Bu, reklam maliyetlerinin düşük tutulması ve yüksek kâr marjı anlamına gelir!
KREATİF TESTLERDE BİLE SİPARİŞ ALACAK GÜÇTE: Ürün, ilk test aşamalarında bile sipariş çekebilecek kadar güçlü bir talebe sahip olduğunu kanıtladı. Mağaza size teslim edildiğinde, sadece reklam bütçenizi yönetmeye odaklanacaksınız.
SİZE SUNULAN KAPSAMLI PAKET (A'dan Z'ye Her Şey Dahil!)
Mağazayı kazanan yatırımcı, sadece reklam vermeye başlayacak. Geriye kalan tüm zorlu ve zaman alan detayları ben hallettim:
Profesyonel ve İnsan Psikolojisine Göre Hazırlanmış Shopify Mağazası: Profesyonel, mobil uyumlu, güvenilir tasarıma sahip site.
Kanıtlanmış Kazandıran Ürün (Winning Product): Yüksek kâr marjlı, rekabetsiz niş ürün.

🤝
Hazır Tedarikçi Bilgileri: Güvenilir, hızlı ve kârlı çalışma modeli sunan tedarikçi bağlantısı.

Hazır Reklam Kreatifleri: Test edilmiş veya yüksek potansiyelli görsel ve video reklam materyalleri.

5.000 Takipçili INSTAGRAM Hesabı: Mağazanın güvenilirliğini anında artıracak, organik takipçili, nişe uygun hazır Instagram hesabı ve ilk gönderileri.

1 AYLIK META (FACEBOOK/INSTAGRAM) REKLAM YÖNETİMİ: İlk ay reklam kampanyalarınızı bizzat ben kuruyor ve yönetiyorum. Sadece öğrenmeye ve parayı saymaya odaklanın!

Sanal POS Kurulumu: Ödeme sistemlerinin eksiksiz entegrasyonu.

Kargo Anlaşması: İndirimli ve operasyonu kolaylaştıracak kargo anlaşması/sözleşmesi.

Şirket Kurulum Desteği: Şirketi olmayanlar için gerekli hukuki ve teknik adımlarda tam danışmanlık ve yol gösterme (Gerekliyse).

Tüm Küçük Detaylar: KVKK, Gizlilik, İade sayfaları, e-posta otomasyonları ve aklınıza gelebilecek tüm ince ayarlar!
Özetle: Anahtarı çevirin ve satışlara başlayın!
Açık Artırma Detayları
Bu son sistemi, en iyi teklifi verene devrediyorum.
Başlangıç Fiyatı: 50TL Açık Arttırma Bitiş Süresi: Son Teklif +24 Saat Minimum Artış: 100TL Hemen Al: 129.000TL (KDV Dahil - Fatura Kesilir) Ödeme Yöntemi: Havale / EFT
Daha önceki başarılı teslimatlarım referansımdır profilimden kontrol edebilirsiniz. Ciddi alıcılar, ürünü riske atmamak adına detaylı bilgileri, referanslarımı ve çalışma sistemimi özel mesaj yoluyla talep edebilir. Ürün bilgisi sadece satın alan kişi ile paylaşılacaktır!
Bu seviyede A'dan Z'ye bir paket, bu potansiyelde bir ürünle bir daha gelmeyecek. Son şansınızı kaçırmayın!
Hepinize bol kazançlı artırmalar dilerim!
Sorulmasını Beklediğim Sorular 1. Ciro garantisi nasıl işleyecek?
Mağaza tesliminden itibaren 30 günlük süreçte elde edilen toplam ciro (iade/iptaller düşülmeden) baz alınır. Ödediğiniz bedel altında kalan kısım iade edilir.
2. Ürün ismini neden paylaşmıyorsunuz?
Ürün ismini açıkça paylaşmak rekabeti anında artırır ve kârlılığı öldürür. Teklif Yapmış Ciddi alıcılara, NDA (Gizlilik Sözleşmesi) ile tüm detayları DM yoluyla sunabilirim.
3. Neden bu kadar kârlı bir sistemi satıyorsunuz?
Benim işim sistemi kurmak ve test etmek. Operasyonel sürece ve ölçeklendirmeye ayıracak zamanım kısıtlı. Sistemi, benim garantimle büyütecek bir yatırımcı arıyorum.
4. Ciro garantisi reklam bütçesini içeriyor mu?
Hayır, garanti sadece mağazayı satın alma bedelinizi temel alır. Reklam bütçesi yatırımcının sorumluluğundadır. Ancak 1 aylık yönetimim ile bütçenizi en verimli şekilde kullanacağız.
5. Dropshipping mi, Stoklu E-Ticaret mi?
Bu mağaza, düşük riskli ve yüksek marjlı Dropshipping modeline uygun olarak kurulmuştur. Stok tutma, depolama derdi yoktur. Ancak stok tutulursa kar kat ve kat artar.
6. Mağaza devri ne kadar sürer?
Tüm teknik kurulumlar hazır olduğu için devir (Shopify transferi) 1-2 gün içinde tamamlanır. Geriye sadece reklam hesabınızı bağlamak kalır.
DİP NOTLAR VE YASAL UYARILAR- KVKK Uyarısı: Mağaza, müşteri bilgileri olmadan (sıfırlanmış), yeni kurulmuş bir mağaza gibi teslim edilecektir. Daha önce yapılan siparişlere ait tüm müşteri ve sipariş bilgileri, KVKK gereği imha edilecektir.
- Reklam Hesapları: Mağaza satışına reklam hesabı dahil değildir. Devir sonrası kendi Meta (Facebook/Instagram) reklam hesabınızı kullanmanız gerekmektedir. 1 aylık yönetim hizmeti bu hesaba sağlanacaktır.
- Ürün Bilgisi: Ürünün detaylı bilgisi, stratejik rekabet koruması nedeniyle sadece ihaleyi kazanan alıcı ile paylaşılacaktır. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.