Daeky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşma tarafındaki eksiklikler olarak haksızlığı var ama böyle bir yola varamiyoruz vergi olaylarına gelirsek 18 yaşından küçükken aldığım işlerde vergi muafiyeti kapsamında olduğum için faturalı iş yapmadım. Bununla çarpıtma yapmazsan sevinirim olaya hakim olmayıp neyin neden söylendiğini bilmeden olaya dahil olmanız iyi değil ben sadece tavsiye almak için ne yapabilirim diyerekten açtım ama nerelere geldi gereksiz uzatmaya devam etmeye gerek yok
Hukuk maalesef kulaktan dolma ve uydurma bilgiler ile yürümüyor. 18 yaşından küçüksen anne veya baban üzerinden şahıs şirketi açabilirdin.
Senin en kötü özelliğin kendin emin olmadığın/deneyimlemediğin konularda kafadan fikir ve düşünse üretmen. Bir nevi yalancılık. Yaşın daha küçük olmamış veya olmayacak gibi şeyleri olmuş gibi anlatmaktan vazgeç!

18 yaşından küçükken aldığım işlerde vergi muafiyeti kapsamında olduğum için faturalı iş yapmadım
Sana bu sallamasyon bilgileri kim veriyor, Allah aşkına! Gideyim o zaman 15 yaşındaki oğlumun üzerine banka hesabı açayım milyonlarca ₺ vergiden kaçayım. Böyle bir mantık böyle mentalite olabilir mi? Sence bu gerçekten mantıklı mı? Senin kafana bu gerçek olmayan fikirleri düşünceleri kim sokuyor?

Kaynak: 18 Yaş Altı Şirket Kurabilir mi? 2025 | Mükellef