TCK 125 Hakaret (Alenen işlenmiş hâli) Yorumlarda ısrarla uyarılara rağmen devam etmiş. Bu alenene giriyor.
Sırf sana zarar vermek için VUK Madde 359 Vergi Usulsüzlüğü ve Kaçakçılık Suçlarından şikayetçi olsa bu zamana kadar yaptığın tüm freelancer işlerinden ayrı ayrı kesmediğin tüm faturalar için ceza.
Savunarak suçu büyütmek TCK 267 Bilinçli ısrar ile suçu kabul edip sürdürme
TCK 123 Kişilerin huzur ve sükûnunu bozma
TCK 43 Suçun zincirleme şekilinde devam etmesi Cezayı %50 arttırır.
TCK 123 Israrlı rahatsızlık
Daha kurcalasam yorumlarını neler bulurum neler. Adam noterden onaylattım açtığınız konuyu diyor okuma yazman umarım vardır.
Bence artık susmalısın ( Gerçekten selametin için söylüyorum amacım hakaret değil) ve bir problem yaşadığını iddia ediyorsan bir avukat ile görüşmelisin.
Muhtemelen kendisi okumamıştır bile bu noter mesajını. Burdaki herkes onu uyarıyor. Git şikayet konusu aç. Markayı karalamaktan vazgeç diye. İnatla ateşi harlamaya devam ediyor. Bu konunun yeri off-topic değil. Zaten konuyu off-topic' e açtıysa herşeyi göze almıştır bence. Hukukta bilmiyorum diye birşey gerekçe gösterilemez.
Herşeyi geçtim karşıdaki firma bu şahsa marka karalamaktan dava açabilir.
Fakat 10.000₺ lik iş yaptırdığını söyleyen kişi dava açayım dese hiçbir avukat zaten davayı kabul bile etmez. Bugün bir avukat ile görüşüp bilgi almak 5000₺ gibi bir fiyattan başlıyor. Bunun farkında değil galiba.
Daha 1 hafta önce Eti marka karalama suçundan Özgür Turhan' a 5 milyon ₺ lik dava açıp kazanmıştı. Farkında değil bence yaptığı hatanın:
Kaynak:
Komedyen Özgür Turhan'ın ETİ ile anlaşmasının feshedilmesine neden olan ırkçı tweet - Haberler