Firmanın gider kalemlerini bende kafama göre yükseltir düşürebilirim, peki siz bu arkadaşın gider kalemlerini neden küçük gösterip işin boyutunu yüksek tutulmasına Okey diyorsunuz?
Herkes yukarda firmanın gider kalemlerini yazmış, evet haklılar ona sözüm yok. Ama evinde bu işi yapan insanların da gider kalemi yok mudur? Bir firmada çalışma saatleri vardır, evde genellikle çalışma saatleri bambaşka düzeye indirgenir. Ayrıca ev ortamında çalışmak ofiste çalışmaktan da zor olabilir çünkü ortamın değişikliğine göre şekillenir..
Evet ofiste, firmada iş yapmanın giderleri KDV'si, elektriği ve diğer gider kalemleri evde çalışan birinden fazladır. Ama bir tarafın kalemini yüksek görüp diğer tarafın gider kalemini de rastlantısal olmayan düzeyde vurmak absürt geliyor bana. Saygılarımla
Öyle ama 15 dakikada hazırlanan birşey için yandan hazır alınıp yapıştırılan birşey için yinede böyle bir fiyat çekmek ne kadar doğru bilmiyorum firmayla düzgünce konuşmak için iletişime geçmeye çalışıyorum ama nereden yazarsam yazayım dönüş alamıyorum böyle yapmaktan başka çare bırakmıyor haliyle