Sana mı soracam nereye girip girmeyeceğimi? Sen kimsin? Sende okuma kardeşim benim mesajımı. Namus bekçisi sen misin r10'nun.? Sana ne.. Yürü git işine.
Eğer sen her insanın kişisel hakkı olan istediği şekilde özgür bir biçimde konu açma hakkını eleştirmeseydin yani en başta sanane olsaydı buda şuan kesinlikle banane olurdu bunu demeye hakkın olurdu ama senin yaptığını sana yaptım o yüzden birde bu yandan düşün hocam...
Boşa dil dökmeyin hocam, nitekim bu tarz olaylar ciddiye alınsa idi... Zaten hâlâ daha bu tarz konular açılmazdı, ki.... Konu da sorulması absürt bir olay da göremiyorum, bana göre her hangi bir soru sorulabilen mekanlardır forumlar, beni asıl şaşırtan Nihat Hatipoğlu programları dahil sorulan absürt ve de komedi himayesinde ki sorulardır, ben de onları soranların seviyelerini, zihniyetlerini anlayamıyorum bir türlü.. Ama eğlenceli de değil, değil yani... 😂
Yok beni sıkmaya başladı bu durum o yüzden böyle cevaplar görünce eleştiriyorum, burası forum adı üstünde fikir paylaşma alanı, off topic kategorisi var sorum var kategorisi var, isteyen istediğini sorar. Konulara girip insanlara böyle soru mu olur böyle konu mu olur diye böyle cevaplar vererek insanların soru sorma özgüven lerini kırmamalı kimse, isteyen istediği her şeyi sorabilir bilmiyordur sorabilir konu dan hiç haberi yoktur en temel bir şeyi bile sorabilir o yüzden saygılı bakmak lazım