iwebdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin parası kendine kıymetlidir görüşü çok farklı bir konu, konuyu açan arkadaşın 10.000 TL fahiş fiyat demesi çok farklı. Haklı çıkmak için nerden bakacağınızı şaşırdınız. 10.000 TL iyi para ise ,asgari ücret bir şeye yetmez diye, görüşmelerde kimse söylenmesin o zaman. Sen öğrencisin kira derdin yok, ofis derdin yok, şirket derdin yok, muhasebeci vergi şu bu derdin yok, eleman derdin yok, ne sorumluluğu olmuş ki bu yaşına kadar herkese çemkirmek ayrı, yapılan işi küçümsemek ayrı! her cevabı da ayrı bir fiyasko.
Saydıklarınıza karşı bir şey demiyorum saygı duyarım. Ama benim anlatmak istediğim diğer bütün yorumlarda 10k küçük görmüş insanlar onlara da istinaden yazmış bulundum. Haklı çıkmak veya çıkmamak değil mesele kişisel bir yorumunu paylaştım. Bunun haklılık oranına kim nereden bakarsa o kadar diyebilirim.

Ayrıca 10 bin TL iyi paradır, asgarî ücret ile konunun alakası da yoktur. Asgari ücret dediğimiz şey 30 günlük mesainin ücretidir. Buna ben insan olarak iyi diyemem. Saygılarla iyi forumlar.