Öncelikle, yaşım 31'e dayandı. Foruma yeni üye oldum, ama eskiden beri takip ederim. Konu sahibini veya ilgili firmayı tanımam etmem. Ama kişisel olarak yorumum konu sahibi kendine göre haklı, ilgili firmada kendine göre haklı ama ortada buluşmak gerekiyor.
Temayı ve yapılan işi bende inceledim, burada insanlara, yok vergi, yok firma gibi şeyleri ekleyerek aklını bulandırmayın. Bir işin bedelini yükselterek piyasayı da istediğiniz yöne doğru çekmeyin. Serbest piyasa diye diye ülkede fiyatlar hep uçuyor. Sonra da hep birlikteyiz bunu şikayet ediyoruz her şey niye pahalı diye.
Ama buna siz izin veriyorsunuz, serbest piyasa kılıfının altına sığınarak fiyatların coşmasına müsade ediyorsunuz. Ayrıca ilgili firma yaptığı hizmetlere dahil tek bir kelime laf etmemişken "hemen avukatlarım sizi arar demesi" çok saçma geldi.
"Aba altından sopa göstermek " yakışıyor mu size?
İşlerinizi böyle hallediyorsanız onu da bilemem. Ayrıca olayın hukuksal boyutuna da girmek istemiyorum çünkü burada herkesin " avukat " olduğunu da düşünmüyorum onu onlara bırakalım bir zahmet.
Bana kalırsa ücretin bir kısmı iade edilmelidir.
Wordpress ve domain için hatta KDV için ödediği şeyi es geçip tüm herşeyi transfer edip geri kalan ücreti iade ettikleri takdirde zaten işin yakasını bırakırım bu site ile kaç müşteri çekip 10k TL'yi geri cikaracak ki zaten süs gibi duruyor bir amacı yok + site içinde müşteri için teşvik edici öğelerde yok ben zaten böyle birşeyi evde HTML tailwind ile yaparım yapmak istesem koyarım vercele alırım domaini yıllık 1000 öderim olur biter bu kadar basit birşeyi abartıp bu fahiş fiyatlara satmaları zoruma giden nokta bu ki babamı geç bu konudan haberi olmayan yüzlerce kişiye aynı tarifeyi uyguluyorlar dediğin gibi sorun bu abim sen anlamışsın olayı teşekürler