Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun taş yemekle bir alakası yok. Bu iş ücret ödenecek bir iş değil. Öyle olsaydı zaten ücretli destek isterdim az çok bu işleri biliyoruz. Sorduğum şey zaman alacak bir iş değil. Basit tek cümleyle özetlenecek bir konu. Kendim 2 dakikada yaptım araştırınca. Bu şekilde herşeyden para koparma kafasında olanlar gün gelir TAŞ YEMEYE mahkum kalır. Kulağına küpe olsun. Basit işlerde para istersen başka işleri kaçırırsın. Basit işlerde para istemezsen o sana aynı kişiyle başka bir ticari ilişki kapısı açar. 36 yaşına gelmişsin ama belli ki hala öğrenemmişsin. Öğrenmiş oldun bak şimdi. Burası birçok kişiye ticari olarak katkı sağlasa da unutmayın ki burası bir PAYLAŞIM FORUMU'dur.
Hocam benim de kendi zamanimdan gidiyor. Bu yüzden de ücretli çalışma teklif ettim. Sizin açınızdan dünyanın en basit işi olabilir ama emek veren için öyle olmayabilir. Ben illa gelin size ücretli yapayım demedim. Eğer düşünürseniz yardımcı olurum dedim. Hoşunuza gitmezse yorumu görmezden gelip size gelecek ücretsiz cevapları beklersiniz. Teşekkürler iyi forumlar bir günlük dünyada kalp kirmaya değmez 🫶