Merhaba, Üniversitemin son senesindeyim ve artık teorik bilgimi pratiğe dökebileceğim, gerçek bir iş tecrübesi edinmek istiyorum. İstatistik bölümü öğrencisiyim.

————————————

Daha önce:
  • Sızma testi ve CyberOps eğitimleri aldım.
  • Stajımda OPNsense kurulumu, switch konfigürasyonu, ağ trafiği izleme ve yorumlama gibi görevlerde bulundum.
  • Bir siber güvenlik forumu için CTF challenge’ları hazırladım,
  • IAB Türkiye’den dijital pazarlama eğitimi aldım.
  • Ayrıca aile işletmemizin e-ticaret tarafını aktif olarak yönetiyorum (pazaryerlerinde ürün ekleme, reklam verme, sipariş ve kargo süreçleri, satış yönetimi).

————————————

• Hedefim edindiğim bilgileri uygulamalı hale getirip profesyonel deneyim kazanmak.
  • Ücret beklentim yok. Ancak sigortamın yapılması benim için çok değerli olur. Tecrübemi resmileştirmiş olurum.
  • Verilebilecek ulaşım, yemek veya diğer destekler için ayrıca memnun olurum.
  • Online çalışabilirim çünkü okulum nedeniyle şehir değiştirmem şuan için mümkün değil.
  • Amacım ücretsiz çalışmak değil, karşılıklı değer yaratmak. Emeğe saygı duyan bir ortamda bulunmak istiyorum. Bedava işçi veya köle olarak görecekler lütfen iletişime geçmesin.

Ayrıca yeni bir sektörü öğretmek isteyen kişilere de açığım. Eğitim süreçlerinize de dahil olabilirim.

Değerlendirmek isterseniz iletişime geçebilirsiniz veya mesaj bırakmanız yeterli.

İletişim: birkan@artevon.com / R10 PM

Bireysel numaramı burada paylaşmıyorum. PM üzerinden numaramı gönderebilirim.