Vergi kaçırma gibi bir durum söz konusu değil çünkü vergi ile mükellef değilim şuan ve neden herkes aynı evde yaşadığımı veya kendi hayatım olmadığı düşüncesi ile beni linçlemeye kalkıyor çözemedim kemiksiz 10k olmasada temayi zaten tek seferlik alıyor sanki her musteriye aynı ayrı alıyormuş gibi göstermişti ki aynı tema korsan olarak ücretsiz firmanın nasıl bunu elde ettiğide meçhul ve kendisi yaptığı bir tema değil kendileri yapıp bunlar bizim temalarımız deseydi yine işin içinde bir işçilik olurdu
Vergi mükellefi olmadığını söylüyorsun, fakat bu işlerden 500₺-1000₺ gibi ücretler kazandığını söylüyorsun, söyledin. Ticari olarak 1₺ bile kazansan vergi vermek zorundasın bunu biliyor musun ? Vergi mükellefi olmaman, vergi ödememen gerekmediğini göstermez. Birde şöyle yanlış bir bilgi veriyorsun:
Yıllık gelir 1.580.000 geçmediği sürece fatura kesmeye gerek yok
İnanılmaz bilgisiz,tecrübesiz ve kendinle çelişiyorsun. Sana daha fazla yazıp kendimi yormak istemem. Sen asla akıllanmazsın. Hayat boyu vergi kaçırıp bedavaya staj yapmaya devam et. Çıkarken yerlere paspas atmayı unutma sakın!
Ayrıca bu şekilde insan/firmaları bilmediğin konularda karalamaktan vazgeç: