lXenonl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
halen boyundan büyük konuşmaya devam ediyorsun. sana göre işçilik olmaması işçilik olmadığı veya emek olmadığı anlamına gelmez.
herkes senin gibi vergisiz kayıtsız ticaret yapıp para kazanmıyor. Tema için 3000₺ ödemiş 2000₺kdv kaldı 5000₺ zaten. Daha burdan gelir vergisi ve stopaj verecek.
İşi kemiksiz 10.000₺ ye yapılmış gibi lanse etmekten vazgeç bence.

Herkes senin gibi vergisiz, faturasız iş yapmak zorunda da değil ayrıca. Burda vergi kaçıran sensin birde ahkam kesiyorsun. Yok 500₺ye 1000₺ye iş yapıyorum diye tabi yaparsın 1 kuruş vergi vermeden.
Babanın ödediği interneti kullan, babanın ödediği doğalgaz/klima ile ısın. Babanın aldığı bilgisayar ile iş yap.
Gerçek dünyada işler böyle yürümüyor. Herşeyi kendi paramız ile alıyoruz. Ve vergi ödüyoruz haberin olsun.
Vergi kaçırma gibi bir durum söz konusu değil çünkü vergi ile mükellef değilim şuan ve neden herkes aynı evde yaşadığımı veya kendi hayatım olmadığı düşüncesi ile beni linçlemeye kalkıyor çözemedim kemiksiz 10k olmasada temayi zaten tek seferlik alıyor sanki her musteriye aynı ayrı alıyormuş gibi göstermişti ki aynı tema korsan olarak ücretsiz firmanın nasıl bunu elde ettiğide meçhul ve kendisi yaptığı bir tema değil kendileri yapıp bunlar bizim temalarımız deseydi yine işin içinde bir işçilik olurdu