Nova Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudaki linci görünce şoka uğradım, Bir gencin üstüne bu kadar gidilmez, bide dava falan filan diye korkutmaya çalışmışsınız, hukuk ile içli dışlıyım, hiç bir şey çıkmaz, böyle bir dava da olmaz.
Bu şekilde dava falan açılmaz, diyelim ki açtı, en fazla ifade verirsiniz sonrasında kovuşturmaya yer yok kararı çıkar.

Konuda hakaret yok, marka kötüleme yok, hiç bir şey yok, sakın konuyu silme.

Koskoca adamlar 19 yaşında çocuğa demediğini bırakmamış, üzücü, biraz abilik yapın ve yaşınıza göre davranın.

Fiyattan şikayetçi olabilir bu marka kötüleme falan değil, böyle bir dava olamaz, bu konudan dava açıp sonuç alacağını düşünen kişi hukukun zerresini bilmiyordur.
Hızlıca anlatayım :
19 Yaş küçük ise zaten güvenilip site verilmez. 19 yaz çocuk değil
Hukuk konusunda benim firmam olsa hayatını karartırım. Hukuk bilgim oldukça iyi ve sürekli hukukçularla birlikteyim Tehdit değil utyarı yapıldı
Özet :
Adamın parası istediğini yapar. Baban san güvenmedi diye millete hakaret edemezsin ticari itibarı zedeyecek mesaj atamazsın.
Yok "Babam bunadı akli melekeleri yerinde değil kandırılmış" Diyorsan o ayrı olay.


Alan razı satan razı kime ne ? Yukarda yazdım bana 15.000 Özel tasarım site yazın alayım ?