Kendisi hakkında ilk şikayet konusu açan kişiyim ve konuda açık açık olacakları söylemiştim.
bkz:
https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
"Kurumsal üyeliği ve forumu kullanarak ponzi sistemi kurmuşsun bir üyeden aldığın parayı 5 ay önceki üyeye veriyorsun. Senden iade almış ve almayı bekleyen 7-8 üyeyle sadece kendim konuştum. Adminlerede ilettim. Ama bu sistem bir gün patlayacak."
Şeklinde belirtmiştim. Şikayet konusu açtığımı gören 3-4 arkadaşta benimle beraber parasını kurtarabildi.
Bu osman denen arkadaşın yüzünü gören adresini bilenler bana iletirse mağduriyetler giderilmesi için gerekli baskıyı kurabilirim.
Bana geri iade yapmasının tek sebebi Forum üzerinden daha fazla kişiden para almak istemeseydi. ben davaya erken uyandım
Eğer foruma girip ben kardeşiyim kendisi şuan rahatsız gibi şeyler yazmasaydı belki de davayı çözemezdim. Kardeşiyim diye başladığı cümlelerde de tamamen kendisi. Yazım şeklinden noktalama işaretlerinden zaten belli ediyordu.
Burada suçu ben biraz sizde birazda forum kurallarında görüyorum..
Adam hakkında - trade vermişim o kaldırıldı sebebi ise mağduriyet giderilmesi..
Adam hakkında şikayet açmışım olanları ve olacakları yazmışım yine müşteri önlem almamış
Bu forumda alıştık artık kurumsal üyelik alarak DEV KAMPANYA yaparak toplayacağını toplayıp yol alanlara
Osman Öztürk denen kişi aslında İngilterede yaşayan birisi o dönem bütün sosyal medya hesaplarını bulmuştuk bu arkadaş ya r10 hesabını ondan satın aldı yada başka bir durum var