1-Wordpressçi değilim bunu nerden çıkardın
2-Senin gibi bebeler web tarafını ele geçirdiği için react-native ile yoluma devam ediyorum
3-Yazdığın şeyler aşırı low profile biri olduğunu aşırı belli etmişsin
4-wget/curl vb. birşey ile başka bir siteden içerikleri çekmek ne kadar zor olabilir ? Zaten embed, iframe vb. ile çektiğin bariz belli
5- seoda zaten backendde ne yazdığının zerre önemi yok sitene gelen google/bing/yahoo/yandex vb. botlar siteni frontend ile tanımlayacaktır ve senin frontend' in seosuna baktığımızda berbat halde scheme verisi bile yok, sen bunun ne olduğunu bile bilmiyorsundur muhtemelen lol
6- yaptığın o siteyi bile bu forumdaki insanlar yardım olarak yapmışsın sen kimseye wordpressçi şucu bucu vs. diyemezsin
Aşırı derecede loser bitik bir tipsin belli çocuğum. Karşında görsen abi çekip ağlayacağın tiplere burda ahkam kesmek kolay tabi.
wget curl ile çekmek embed iframe koymak yaptığım siteyi bile bu forumdaki insanlardan yardım alarak mı yapmışım konulara girip okumanı tavsiye ederim doğrudan çıkarılan birşey olsa herkes aynısını yapmıştı ayrıca SEO alaninda uzmanım diye birşey yazmamisim bu yargilama nerden geliyor bilmiyorum madem embed iframe ile cekebiliyorsun yap göster inanayım kanıtlar ile gel bana ve konuyu saptırma