AHHH AHHH siz wordpressciler yokmusunuz backendde ne yazdığını değil fronttaki şeyleri elestirirsiniz anca konuyu saptırmak için herşeyi yapmışsın elinden gelen ben backend developerim dedim backend alanı ile ilgileniyorum dedim cursor ile frontendini yazsan bile arkadaki video çeken sistemi yazman wordpress hazır tema gibi görüp sallaman komik başkasına ait olan içerikleri kâr amacı olmadan yayınlıyorum herhangi bir bet reklamı veya harici bir reklam görebiliyorsan sayfada dediğin doğru
1-Wordpressçi değilim bunu nerden çıkardın
2-Senin gibi bebeler web tarafını ele geçirdiği için react-native ile yoluma devam ediyorum
3-Yazdığın şeyler aşırı low profile biri olduğunu aşırı belli etmişsin
4-wget/curl vb. birşey ile başka bir siteden içerikleri çekmek ne kadar zor olabilir ? Zaten embed, iframe vb. ile çektiğin bariz belli
5- seoda zaten backendde ne yazdığının zerre önemi yok sitene gelen google/bing/yahoo/yandex vb. botlar siteni frontend ile tanımlayacaktır ve senin frontend' in seosuna baktığımızda berbat halde scheme verisi bile yok, sen bunun ne olduğunu bile bilmiyorsundur muhtemelen lol
6- yaptığın o siteyi bile
bu forumdaki insanlar yardım alarak yapmışsın sen kimseye wordpressçi şucu bucu vs. diyemezsin
7- sana bir abi olarak söylüyorum, yaptığın şey vergi levhası olan bir firmayı karalamak aklını başına al derim bu işin sonunda ağlayan sen olursun, burdaki insanlar senin gibi aciz birine gülüp geçer sadece
Aşırı derecede loser bitik bir tipsin belli çocuğum. Karşında görsen abi çekip ağlayacağın tiplere burda ahkam kesmek kolay tabi.