• Ben maalesef siteyi henüz inceleyemedim, yayında görünmüyor şu anda
  • Fakat ne sebep olursa olsun, bu şekilde 1-2 site tasarımı yapan öğrenci kişi nin, kendini ajans gibi kurumsal bir kimliği olan firma ile denk tutup, yapılan işi karalaması, kasti olarak eksik & kusurlu göstermesi, babam kazıklanmış hissi yaratması çok yanlış.
  • 10.000 TL ftr dahil iyi bir rakam gerçekten ve sanmıyorum SEO da içinde olsun.
  • Firmayı direk arayıp eksikleri iletmek yerine, burda bu kadar veryansın ve karalama modunda olmanız konuyu nasıl çözecekti sizin anlayışına göre pek anlayamadım ama, üslup çok yanlış, tavır çok yanlış.
  • Umarım aynısını sizde yaşarsınız, o zaman daha net anlaşılır konuya ne kadar yanlış yaklaştığınız.
  • Bu arada ben olsam direk avukata verirdim, öğrencidir vs mazur görmek değil aslında mesele, şimdi bu paylaşımı gören herkese karalamış oldunuz firmayı, ki amacınızda gayet bilinçli bir şekilde buydu bence.
  • Sizin 800 - 1000 TL lik sitelerde Yönetim Paneli de varsa bir bakmak isterim şahsen.
  • Burda bu kadar düşüncesizce yazdığınız kadar, evde de bu konuyla ilgili babanıza söylenip gönlünü kırmadınız umarım