Daeky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse daha yüksek meblağları kabul etmediği için bu kadar düştüm sıfırdan hazır wordpress temasından daha çok işçilikle kullanıcının isteklerine göre en ince ayrıntısına kadar yapıyorum ve bu fiyatlara daha çok müşteri bulabiliyorum çeşitli nedenlerim var
"Kimse daha yüksek meblağları kabul etmediği için" çoçuksun daha kardeş, yazdıklarına oranla bakınca da öyle kalmaya devam edecek. Bedava dahi yapsan, iş bilmeyen biriyle kimse kendini rezil etmek istemez. Ek olarak 2-3 dolara domain bulurum demişsin evet bulabiirsin örnek istersen atarız da ama her kişi/firmanın aktif kullandığı yer vardır güvenlik seviyeleri vardır. 2 dolara aldıgın domaine firma çökedebilir, ancak namecheap/opensrs/resellerclub gibi firmalardan aldıgın zaman o domain fiyatı 15 dolara çıkar. Ek olarak barındırma hizmeti söz konusudur. Sen aylık 25 tl ye sil<indirik hosting kullanmayı tercih edebilirsin hakkındır ama o adamların default hostingi sana pahalı gelebilir. Yani başkasıyla kıyasa girerken kullandıgın malzeme kalitesi ve işçilik önem arz eder. Daha sana çok detay verebilirim.