Alanında deneyim sağlamış birinin teşvik ve bilgileri ile başladığım bu yolda içeriklerimi oluşturup kanalıma atmaya başladım.
1 haftayı geçti bu yola gireli.
2 saate tamamlayacak şekilde AI müzik yapıp bazen bir görsel oluşturup üzerine hareketli efekt koyarak, bazen de bir resmi 10 saniyelik videoya çevirip loop yaparak içerikler oluşturuyorum.
İçerik için şarkı sözlerini, içerik ismini, içerik açıklamasını, seoyu anahtar kelimeleri ve hash tagların hepsini chatgptden alıyorum. İçerik boyutu 8 gb 12 gb civarlarında. İçerikleri 1 veya 2 gün arayla rastgele saatlerde paylaştım.
Kanalda 5 tane içerik var. Şu an 6. yükleniyor.
İngiltere ve Amerikadaki yakınlarıma kanala girmelerini videolu bir şekilde gösterip içerikleri biraz açmalarını istedim. Link atmadım.
Bunun üzerine görüntülemeler 3 5 6 7 gibi rakamlarda kaldı. Kanalı yeni açmıştım. Açtığımda video falan izlemedim beğeni de atmadım hiçbir yere. İçerikleri paylaştıktan sonra içeriklere benzer kanalları izledim beğeni ve yorum attım.
Bu süreçte yanlış ne varsa biraz bahseder misiniz?
Bu kanalla devam etmeli miyim yoksa aynı içerikleri sizlerin tavsiyelerinizle yeni bir kanalla mı denemeliyim?
Herkes için faydalı olacak acemi birine katkı sağlayacak herkese şimdiden teşekkürler