Daeky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru anlamamışsın dostum benim alanım wordpress değil ve babam tema almamış babam tanıdık birisi önerdi diye bu adamın kestiği faturaya önce 5k ödeme yapmış temayı almış olsa tamam derim bu site yapıyorum diyen altındaki adamda hazır wordpress temasını yapıştırmış wp konusmalarinda tema seçimi falan hicbisey yok herşeyi kafasına göre yapıp 10k almış üstüne babam reklam istemiş örneğin aramada Fethiye çatı sistemleri yazdığında en üstte çıkmasını istemiş adam bunun için ayrı 2.5k fatura kesmiş ve babam göndermiş aktif oldu yazmış ve hiçbirşey yok bunun nasıl yaptıklarını Google search engine yani SEO optimizasyonu yapmayı bende biliyorum reklama bile gerek olmadan en üstte cikartabilirdim ama bu adam kolpa gibi sadece wordpress admin paneline giriş vermiş birde yıllık 70 dolar ödemesi var domainin demiş babama kısaca bildiğin ***********
Söylediklerine bakan bir hakim ,savcı avukat Şunu sorar: Bananın Akli melekeleri yerinde mi ? Baban kendi işini yapıp fatura kesebiliyor dimi ?
Baban başkasına iş yaptırdı diye bu kadar kızmana gerek yok

Yapabilirim diyorsun bir site al yap babanın önüne koy hem baban olaya uyansın hem guru duysun.

Mesela bana 15.000 e özel tasarım yapabilirsin