Bir konuda sizden ısrarla birşey isteniyorsa ve siz buna hayır diye cevap veriyorsanız daha uzatmanın ne anlamı var ben anlam veremiyorum. Ben birinden birşey istesem ve reddedilsem tekrar rahatsız etmem. Tenezzül etmem.
İşyerinde birisi karavan aldı ama çekecek aracı yok. Bizim araçlarımızın birinde çeki demiri var. Canı ne zaman isterse, aklına ne zaman gelirse gece gündüz demeden karavanı sanayi götürelim, şuraya çekelim, buraya çekelim ve o kadar ısrar ediyor ki türlü sebeplerle reddediyorum ama hala ısrar ediyor, kapısında 3 tane arabası var ama çeki demiri taktırmak aklına gelmiyor. Yakıt parasını veririm diyor, arkadaş 1 kez istersin tamam 2 kez istersin tamam ama istiyor ki haftada 3-4 kez gezdirelim. İşim vardan anlamıyor, yarım saat sürmez diyor.
Ehliyetimi diğer aracın birinde unutsam yanlışlıkla düşürsem 40 bin liralık olacağım, kaza yapsak bir problem olsa asla 1 kuruşu nasip olmayacak bir adam, ben anlamıyorum bir insan bu kadar darlanmaz. Dün 3 defa aradı, sabah 1 defa daha aradı muhtemelen haftasonuna kadar 10 kez arayacak. Bana diyor ki sanayiye götürelim orda tamir edilecek bir yer var, tamir ettirip geri getirelim, kaç saat sürecek bilmiyor ben seni mi bekleyeceğim? Sabah sabah insanı çileden çıkarıyor.
Yapışkan insanlardan nefret ediyorum hayatta kimsenin bir işine yaramamış bencil olmasıda cabası