Kansere yakalandım bundan 14 sene önce hayatta herhangi bir tecrübem yoktu sadece yaşamak istiyordum. Tedavi süreçleri bayağı bir yormuştu bünyemi hafta sonu sokakta top oynayan çocuklara bakıp ağlıyordum gizli gizli özeniyordum onlara.
Daha sonra kanseri yendim , hastalık yüzünden liseye gidemediğim okul müdürümüz sağolsun devamsızlıktan atmış beni okuldan ve 2 sene boyunca gitmediğim için okuyamadım çalışma hayatına atıldım.
Önce bir fast food dükkanında başladım işe daha sonra yapamadım motor kuryeliğe geçtim ve yıllarca çalıştım ekmeğini yedim.
Başka işlere başvuru yaptım işe almadılar.
çalışırken hep kendi işimi kurmak istedim biriken paramla tshirt aldım sattım, araba aldım sattım bir başka ile yöneldim sürekli hayatımda işler değişti ve en sonunda battım ( borçsuz bir şekilde )
0a indim ciddi söylüyorum sigara alacak param kalmadı ve bünyem 2 haftadır bana sinyal gönderiyor bir türlü iyileşemiyorum.
2 aydırda nakliyat konusunda arkadaşımdan aldığım destekle beraber sitemi açtım numaramı yazdım google adwors öğrenip reklam çıkmaya çalışıyorum dönüş alamıyorum ama deniyorum sürekli denedikçe olan cebime oluyor 0 telefon çağrısı ile günleri kapatıyorum. Tabi moral kalır mı?
Kalmaz.
Bazen geçmişe dönüp sorguluyorum kendimi
Hastalandığım süreçte dışarda top oynamak için can atan çocuk şuanda işleri düzgün gitmiyor diye sağlığını kaybediyor.
Kader
Hayat çok acımasız arkadaşlar fakat elimizdeki en büyük servet sağlıktır 0a indiğinde cidden geri dönüş yoktur