MelihKabak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain güzel hocam rakip çok ama projelendirilirse boş durmaz diye düşünüyorum
yarın başlayacağım hocam projeye yorumunuz için teşekkür ederim.

Lourity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, gayet güzel.
Teşekkür ederim

Dixon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda size bir bilgi vermek istiyorum, bu işe başlamadan önce domainden daha önemli bir konu var.

Başarılı Olmak İstiyorsanız;
Geçmişte firma rehberi tarzı bir işe girişme, başlama gibi bir düşüncemiz vardı. Çok araştırdık, çok uğraştık ve biz şu kanıya vardık.
- Öncelikle sıfırdan tema yaptıracaksınız, piyasadaki diğer rakipleriniz ya ücretsiz ya da herkesin kullandığı temaları kullanıyor ufak tefek değişiklikle, içerik girmek çok zor çok detaylı formlar var.
- Şirket kurmalısınız ve bu işi kurumsal olarak sürdürmelisiniz, tek işiniz bu olursa çok güzel para kazanırsınız, elinize çantanızı alıp dükkan dükkan gezebilirsiniz.
- Bazı irili, ufaklı firmalar size bu süreçte ulaşıp benim firmamı ve adresimi, telefon numaramı yayınlarken kime sordun gibi bir şekle bürünebiliyormuş.
- Yaptıracanığız veya satın alacağınız temada kesinlikle ana sayfada reklam vitrini olmalı oraya firmaların reklamlarını koyarsınız en çok para buradan kazanılıyor.
- Adsense konusunada değineyim, çok fazla rakibiniz olduğu için çok büyük bir çalışma yapmalısınız sitenizi ilk sıralara çıkarmak adına.
- Bu iş ben başladım, olursa olur, olmazsa olmaz diye bir iş değil, büyük bir bütçe ayırmalısınız. Aksi takdirde aylarca boşa uğraşırsınız.
hocam aslında 2 işime yarıycak 1. firma rehberi 2. olarak yeni projeye başladık az kaldı konu tasaırmını bekliyorum backlinkbayi.com.tr firma tanıtım yazılarının yanında firma rehberine ekleme hizmeti vereceğim
Şirket var faturalı kurumsal şekilde yapmayı düşünüyorum

Harunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun güzel domain
Teşekkür ederim

eminyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ve kullanışlı bir domain hayırlı işleriniz olsun.
Teşekkür ederim hocam