hocam hazır veya degil farketmez ajans bir iş yapıyorsa babanızın ödediği meblağ bence gayet uygundur. bende bir müşteri olarak birçok web sitesi yaptırdım. kimini r10 dan birilerine kimine disaridan yaptırdım. herkesin talep edecegi tutar tamamiyla farklidir müşteri de bütçesine kabul eder veya etmez. ilgili firma hiçbir özelligi olmayanhazır birşeye 10milyon isteyip alsaydi babanızdan derdim yazik olmus kaziklamis. ama suanki piyasada bence gayet makul bir fiyat. bir kişi size göre pahaliya iş yapıyorsa bu onun dolandırıcılık yaptıgını göstermez. ornek olarak ekmegin fiyati istanbulda x tl iken bazi anadolu sehirlerinde x-3 tl veya x-5 tl gibi fiyatlar olabiliyor. simdi butun firincilarin sizin gozunuzde dolandırıcılık yapıyor olması lazım. ornek listesi uzar gider . ama kendiniz bir işi daha uyguna yapıyorsunuz ve babanız size yaptırmadı diye işi yapan kişiyi kötülemenizin bence manası yok. koca r10 dan da ornek verip konuyu kapatayım. aynı sektorel konularda birçok konu açan üye var hepsinin fiyati sabit mi ? değil tabiki. kimi taban ücretten alır kimi ise taban ucret x2 x3 alır. bu da kendi kalitelerine güvendikleri için ve zaman durumunu ona göre ayarladıkları içindir. simdi her fazla fiyat çeken sizin gözünüzle dolandırıcılıkla suçlanacaksa ne r10 da ne de memlekette adam kalmaz.
Not: babam beni dinlememiş olsa bende sinirlenebilirdim daha uyguna halletmek varken niye böyle yaptın diyebilirdim ama karşı tarafın sizin babanızla olan diyalogunuzu bilmesinin imkanı yok. dolayısıyla karşı tarafı suçlayıcı konuşmanız bana göre gereksiz
not2: fatura işlemleri hariç kendi görüşümü söylüyorum. faturada herhangi bir sorun var ise olayı hukuki boyuta taşıyabilirsiniz tabi ki