Tequila1900 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
E-faturanın sistemede gözükmemesi başka bir konu, o konuda muhasebeci veya avukat arkadaşlar bilgilendirme yapar. Ama biz hizmeti pahalı aldık ben paramı geri iade istiyorum demek çok saçma. Baştan araştırıp ona göre ilerlemek lazım. Adam sana çıkar der ki evet hazır tema kullandık, yazıları değiştirdim ama ben bu iş için şu kadar saat uğraştım ve benim saat ücretim şu kadar der kestirip atar. Hizmeti pahalı aldın diye milleti suçlama yani. Tecrübe pahalıdır zaten, 10 bin tllik tecrübe olmuş sizin için. Bir laf var ya hani ülkemizde; ustaya sorarsın ustam bu işi kaça yaparsın şu fayansları kaça döşersin, şurayı kaça boyarsın diye (o iş senin gözünde 5 saatlik iştir ve ederi 5 bin tldir) Usta da sana der ki kardeş bu işin ederi 35 bin tl işine gelirse yaparım der. Sende yaptırır veya yaptırmazsın. Kimseyi pahalılık konusunda suçlama yani, e-fatura ayrı mevzu tabi ki.
Tecrübe denen birşey yok aynı tema internette 50 dolara satışta sadece yazıları değiştirmek nasıl bir tecrübe veya bu bir tecrübe mi bilmiyorum sizin için tecrübesi varsa göstersin adamın wpde tek konuşması IBAN atıp fatura kesip paranın yarısını alınca 30 dk içinde hazır şeyi alıp vermiş lisans denen birşey yok babamdan reklam adı altında 3k ödeme almış ayrıca reklam denen birşeyde yok yani alinan bir hizmet yok bunu ben mi anlatamıyorum bilmiyorum