Firmayı ve sahibini tanımıyorum yukarıda da belirttiğim üzere ama birçok referansları var bazılarıda seçkin firmalar, bence açtığınız konuya göre haksızsınız. Firmanın kestiği faturanın sahte olduğu kanısına nasıl vardınız bilmiyorum, hem işi küçümsemişsiniz hemde kesilen faturaya sahte demişsiniz. Sizin ucuza çalışıyor olmanız bir başkasınında ucuza çalışmasını gerektirmez.
Bu ucuz pahalı meselesi değil babam tabiri caizse yaşlı adam sadece site istiyorum demiş adam opsiyon bile sunmamış üstüne yıllık 70 dolar ödemesi var demiş com.tr domain için ki çoğu sitede 4 dolar civarı yabancı yerlerden 2-3 dolara bile bulurum ayrıca sitede sadece frontend var hiçbir backend işi yok babamın bana bahsettiği şey ordan sipariş oluşturup sonradan konuşulması vesaire gibi özellikler istiyordu babam ama bu adam 50 dolara aldığı temayı yerleştirip yazılarıyla oynayıp 10k + yıllık 70 dolar domain parası kırpmaya çalıştığı için açtım konuyu işin içindeyim ve bu işler ne kadar kolay biliyorum en azından işin içinde bir emek görsem derim ki tamam bu 10000 eder iyi yapmışsın baba zaten onlada aramı bozdu adam resmen R10da açtığı tek konuda karaborsadan domain satmak için açmış olduğu bir konu yani tekin değil çeşitli fatura sorgulama araçlarından e devlet içindekiler dahil e-faturayı sorguluyorum ama sonuç çıkmıyor yer sağlayıcı belgesine bakıyorum aynı isim soyad ve adrese sahip yer sağlayıcı belgesi yok yani muhtemelen *********** bu yüzden zaten konuyu açtım başta detaylandırsam böyle demezdiniz sanırım