Adım adım anlatayım..
1) 100 ₺ altı kargo ücreti - 200 ₺ altı kargo ücreti ve 200 ₺ üzeri kargo ücretleri farklı. Ona göre uygun tutuluyor.
2) Satıcı her türlü kargo ödüyor, önceki arkadaşların dediği gibi çoğu yeni satıcı "200 lira altı kargo ücreti" yazısını baz alıp kargo ücreti ödemeyeceğini düşünüyor. Fakat istisnasız her gönderim kargosuna ücret ödüyor.
3) Komisyon her zaman değişebilir. Örn: bir ürün sürekli 200 ₺ satışta ise ve satış alırsa, örn: 150 ₺ ye satarsan %20 değilde, %10 komisyondan işlem yapalım tarzı seçenekleri var. Benim çok satanlarımda, %3'e kadar düşüyor tek üründe komisyonum. Ona göre de indirim yapabilirim.
Zaten 200 lira altında her müşteri kargo ödememek için bir şeyler daha mutlaka alıyor, bunu unutmayın. 75 + 50 lira kargo vermek yerine, 125 ₺ daha harcayıp 50 ₺ kargoyu vermeyen çok ama çok zeki (!) bir milletiz
Özetle; düşük komisyon fırsatı ve iyi maliyet hesabı ile gerçekten düşük fiyatlara satışlar yapılabilir. Tabi bu buradaki gösterilen adamın tüm bu detayları bilip iyi satıcı olduğunu göstermez. Bende çok mantıklı bulmuyorum, ama olayı şu: olabilir