hocam dediğim gibi ben aslında yeni bir program fikrinden çok yaptığım programlarla ilgili olarak insanların düşüncesini almak ve geliştirme taleplerini öğrenmek istiyorum. sizin belirttiğiniz program api aracılığı ile yapılabilir ama yapay zeka API sağlayan ana modellerden farklı bir iş olmaz, bu tür işlerle ilgili olarak ben daha çok AI modellerinden kompilasyon yapan işlerle ilgileniyorum. Hem benim yapabileceğim bir şey hem de henüz tam karşılanmayan bir alan. Benim programları inceleyin hocam. onlarla ilgili düşünceleriniz olursa memnun olurum.
ai konusunda hocam mesela elevenlabs , minimix audio sitelerinde olduğu gibi kullanıcıların 1 dk lık örnek ses yükleyip yükledikleri bu ses ile metin okutmasına imkan sağlayacak türde bir program da yazabilirsiniz . mesela ben kendi sesimin 1 dakikalık örneğini programa yüklüyorum sonra program bu ses üzerinden metini seslendirecek ve bana okunan metinin mp3 çıktısını verecek . program robotik ses hissiyatı vermediği takdirde gayet de alıcı bulur hocam çünkü piyasadaki çoğu programda robotik ses kabak gibi belli oluyor . ayrıca programın içine extra menü olarak hayvan sesleri , doğa sesleri vs her türden ses efektlerinin de olduğu bir program da yazabilirsiniz .