Hocam buradan yazıyorum DM ye yönlendiriyorsunuz, DM den yazıyorum Discoard a yönlendiriyorsunuz. ORadan cevap veren yok. Çok kötü bir iletişimsizlik şekliniz var. Bu saatten sonra bedavada verseniz kullanmayı düşünmüyorum açıkcası.
Haklısınız hocam kusura bakmayın. İletişimsizlik konusunda sıkıntı yok aslında destek konusunda kullanıcılara yanıtta dönüyorum ve gerekirse bilgisayar bağlanıp kurulumları yapıyorum. Bugün evde değildim dönemedim. Ama o konuda haklısınız, ürünü almak için önce discord'a katıl, ticket aç, ben size ürün linkini göndereyim vs uzun iş. Yakında zaten ödeme sistemi eklenecektir.
Otomatik satın alıp direkt kullanmaya başlayabileceksiniz.
Bu arada 1 günlük deneme anahtarı veriyorum. Bedava versem de kullanmak istemiyorsunuz anlıyorum ama orijinal apilerimi kaçırmayın isterim.

Kodlama için özellikle:
API 7 - Orijinal Claude Code API (Claude Sonnet 4.5),
API 9 - Orijinal Codex API (ChatGPT'nin kodlama uygulaması. GPT-5, GPT-5-Codex),
API 8 - Orijinal GLM 4.6 API
API 14 - Orijinal Gemini API (Gemini 2.5 pro ve diğerleri. Gemini 3 çıkınca da direkt eklenecektir.)
API 5 - Bütün açık kaynaklı text modellerinin bulunduğu API (DeepSeek v3.2 gibi)
ve fazlası.
Tek başıma genelde servisi geliştirmeyle uğraştığımdan online olamasam da benimle genelde ilk satın alımda ve kurulumdan sonra iletişime geçmenize gerek kalmıyor çünkü apileri kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Yakında umarım bir ekip de kurulacaktır. 1 hafta sonra bir arkadaşım dahil olacak ve müşteri desteği konusunda (satın alım ve teknik destek) gelişmeler olacaktır haliyle.
Anlayışınız için teşekkür ederim.