srabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o konuların sahiplerinden biri olarak haklısın hocam.

sizin aklınızda şu soru vardır madem bu kadar kazanıyorsun burdaki paraya ne ihtiyacın var ? ;

açıkçası burda eğitimi sattığım parayı full yiyorum. neden ekstra kazanç elde etmiyim ki. herkes daha fazla para kazanmak ister.

zaten eğitimi alan 100 kişi varsa toplasanız 10-15 tanesi başlıyor, bir süre sonra yarısı sıkılıyor umursamıyor yapmıyor. geriye adam akıllı yapan 3-4-5 kişi kalıyor.
Ozietra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%100 iade garantili satabilen gördük mü? Hayır.
10 tane eğitimim girmiştir r10'a hiçbirinden ya ben kazanamadım geri dönüşü almadım ama hayal de satmadım.
Şöyle bakınca 10.000$ bilmem kaç yüz bin tl kazanan adam neden eğitimini satıyor anlamıyorum e kendin yap?
websiteyap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam clikback yapmaya gerek yok bencede.
benim eğitim kitabım r10 da ilgi gördü. baştan sona onla oluşturduğum seoegitimpdf.com.tr sayfam ise seo eğitim pdfi kelimesinde ilk sayfada site 10 günlük bile değil.
ben de satıyorum ama iade garantisi veriyorum...
tüm paylaşımlarımı inceleyeiblirsiniz.
benim bahsetmek istediğim sizin konularınız değil eğitim satabilirsiniz belki belli başlı açıklar bulup ondan yararlanıp onu paraya dönüştürmek isteyebilirsiniz ya da bir fikriniz vardır bunu satabilirsiniz ama maxi geyik konusunda sürekli 10.000 TL’ye 150 milyon kazandırıyoruz konusu açılıyor altına da şaka şaka böyle konum olur yazılıyor yani bu komik değil geyik hiç değil bunu vurgulamaya çalıştım