Merhaba arkadaşlar. Bir uygulamam var React Native Expo ile yaptım hazır. İlk mobil uygulama tecrübem. Birkaç noktada tıkandım. Bu konularda ücretli destek arıyorum.

Öncelikle uygulamanın web hali yayında ve her şey sorunsuz çalışıyor. Mobil uygulamaya ihtiyaç duymamın sebebi, ödeme alabilmek için apple ve google abonelik yapısını kullanmaktı. Web tarafında Firebase web push notification vs her şey sorunsuz çalışıyor. Mobil uygulama da sorunsuz çalışıyor expo üzerinde. Sadece aşağıdaki maddelerde takıldım.

1. Firebase push notification (back-end gönderiyor ve çalışıyor) kullanıcı cihazına push notification düşmesi için gerekli çalışma yapılacak. (Expo dışında xcode build vs bilmediğim için çok ileri gidemedim)
2. Kullanıcı uygulamaya ücretli abone olabilecek aylık ve yıllık paketler olacak. Tüm ekranlar hazır, sadece abone ol butonuna tıklanınca gerçekleşecek aksiyonun yapılması gerek. Storelardan alınacak dönüşe göre Back-end webhookları da hazır.
3. Uygulama appstore ve play store'a eklenmesi gerek. (Mümkünse 14 günlük test süreci vs gerekli diyorlar. O hizmeti de veriyorsanız ekleyebilirsiniz)

Not: Developer hesapları da hazır.

DM ile teklif verirseniz makul olan teklife dönüş yapacağım.
İyi çalışmalar.