Bence hissettiremiyoruz. Konu da bahsettiğiniz tüm kafa yapısı benim kafa yapımla eşleşiyor. Kız arkadaşımla işlerimi ve ekonomik durumumu düzeltene kadar görüşmemeyi hatta konuşmamayı teklif ettim. O ise kabul etmedi, beraber kütüphanelerde çalışırız, beraber üstesinden geliriz bunun için ayrı kalmaya gerek yok dedi. Ben onda şimdi ki günü düşünme, 5 yıl sonrasında bunlar yaşanmasın diye uğraşmak istiyorum diyorum. Sanki hayatın bundan ibaret olduğunu zannediyorum. Ona olan sevgimi hissettiremiyorum ama hayatta ki tüm uğraşım onun için. Konu da haklısınız ancak kadınların birazda erkekleri anlaması gerektiğini düşünüyorum. Aslında bizim bu çabalarımızdan dolayı sevgimizi hissetmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir kadın üşüyorum derse erkek kalkar camı kapatır problemi çözer, kadın aslında camı kapatmasını değil, sarılmasını bekler, ısıtmasını bekler. Kadınlar sevgi odaklı düşünürken erkekler çözüm odaklı ilerler. Yapımız gereği hep problemleri çözmeye meyilliyiz, ama aslında karşımızda ki hanımefendinin tam olarak ne istediğini kavrayamıyor belki de istediğini veremiyoruz. Hayırlısıyla evlenirsem düğünüme beklerim Serter abi 😊