profweb;[URL="tel:1089988099" adlı üyeden alıntı:
1089988099[/URL]]türkiye'de yeni zenginleşmeye başlayan (15 dolar türkiyede zenginleşmek için başlangıç olabilir) herkesin ilk derdi sanırım "nerede yaşasak?" oluyor
bu soruyu umarım kazançlarınız artarak devam etse bile uzun yıllar kafanızdan çıkaramayabilirsiniz.

ülkemiz öyle bir yer ki maalesef, bütün doğal güzelliklerine rağmen, şehirlerimizin berbat yapılaşması, çevre baskısı, alt kesimden gelen kişiler için (sizi tenzih ederek, önceki durumunuzu bilmiyorum) sudan çıkmış balığa dönmek, geçmişten gelen psikolojik problemler, ülkenin geleceğinin belirsiz ve karamsar olması, abd/avrupa veya diğer gelişmiş ülkelerde yaşayacak donanıma sahip olamamak, vize almanın zorluğu, gençliğin geçmiş olması veya bitmek üzere olması, toplumun medeniyetsizliği ve daha bir çok nedenden ilk mesajlarda bir arkadaşın yazdığı gibi ultra zengin değilseniz (min dolar bazında 10 milyon dolar net worth) türkiye'de yine rahat edemiyorsunuz hatta o zaman bile rahat edilir mi tam emin değilim.

eğer bu sebepleri bir şekilde geçebiliyorsanız yurt dışına özellikle abd'ye gitmenizi tavsiye ederim.
Hocam ben nerede yaşasam konusunu 15 sene önce hallettim. Siz soruyu anlamamışsınız. Ben otizmli çocuğum için nerede yaşasam diye fikir alıyorum