Merhaba arkadaşlar,abilerim
Ben 1. Sınıf ingiliz dili ve edebiyatı öğrencisiyim
Babam memur 40bin TL net maaş alıyor
Biz 4 kardeşiz 2 miz üniversite öğrencisi 1si ilkokul diğeri evlilik hazırlığında.
Üniversiteye geleli 1 ay oldu ve cebimdeki paramı an itibari ile bitirdim sonuçta gurbet eldeyiz yurt yemek ve şartları malum insan ister istemez yiyecek birşeylere para veriyor yurt ücretinden otobüs biletime kadar yazın çalışarak kazandığım paramla hallettim babama para harcatmadim malûm 2 çocuğu okutmakla meşgul yük olmak istemedim arayıp sorarlar para lazım mı diye yok derim kendime yediremem para istemeyi cebimdeki para beni burs yatana kadar idare eder sanmıştım olmadı kısmet değilmiş işkur gençlik programına başvurdum bugün açıklandı orda da kura çekiminde çıkmamışım zaten Türkiye'de hangi kura çekimi hakkıyla yapıldı ki ?
Kimseye yüzüm yok arayayım bana para göndersin gururuma yediremiyorum bunu arada r10 da ürün girişi yorumdur vs o işlere bakarım buaralar kimse onları da aramıyor. SAKIN bu konuyu bir yardım çağrısı olarak para istiyorum gibi gormeyiniz gurbette kimseye içimi açamıyorum öylesine dökmek istedim kafamdakileri okursunuz okunmazsınız amenna teşekkür ederim

Size sormak istediğim sizin zamanınızda bu dönemi nasıl geçirdiğiniz bana lütfen git iş bul çalış gibi tavsiyeler vermeyin şehire 17km yürüyerek kapı kapı part time iş aradım ben bütün esnaflarda numaram geziyor zaten.

İyi geceler dilerim.