Arkadaşlar elimde çokça alan adı var satmak için ancak bazı alan adlarını kendime uzun süreçte kalmasını istiyorum. Bazı isimleride satın alacak firmanın sadece isim bilgilerini işleyip hazır kullanabilecekleri şekilde projelendirmeler yapsak dahi bu projenin hosting ve kayıt işlemleri ve en düşük bütçeli sitesi ve orta halli bir site bütçesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Bu projelendirmeyi kendimiz yapsak hangi eğitim videolarını tavsiye edersiniz? Örnek benim şuanda misal kiraliktelehender.com sitesini yapmak istiyorum. Fİrmaların reklamını yaparak para kazanmak istiyorum. Yada ahşapkapi.com gibi yine farklı firmaların kapılarını koyup satış sitesine dönüştürebiliriz diye düşünüyorum. En kötü ücretsiz bir alan yapılsa bile o sitelerden reklam geliri elde edebilirmiyiz? Tabi birde sadece tek ahşapkapı.com için kapı üreten firmalardan birinin direk isim adres bilgilerini paylaşabileceğim çok basit bir şekilde projeye dönüştürebileceğim site işleri için genel bilgilendirme yapabilirmisiniz?
kiraliktelehendder.com iş makinee sahiplerinin ortak kiralama adresi olarak düşündüğüm bir site
celikevler.com prefabrik gibi evlerin satıldığı bir site tasarımı olablir yada direk çelik yapılar olabilir.
robotiktarim.com robotik tarım makineleri satan ve belki kısmen bunun üzerine haber paylaşan site. Bunlar gibi daha farklı alan adları var ama bunları nasıl projelendirilikr fiyatlar veya bunu kendim yaparsam emek ne kadar olur onları öğrenmek istiyorum.