düzenli olarak hemen hemen her gün içen biriyim, akşamcı diye tabir edilen akşamdan akşama evdeyken 3-4 bardak ortalama 20-30 cl viski tüketirim kilo alma vs hiç bi olumsuzluk yaşamadım. sabah kalkıp minimum 5k genelde 10k yürüyorum. genelde yanına abur cubur yemem alkol aldığımın iki katı yanında soğuk su içerim. evet alkol kalorili bişey ama bunu tolere edebilirsiniz yürüyüşle yada gün içinde aktif olarak, asıl tehlike yancılar.yok çikolatasız çerezsiz içilir mi vs içilir abi leş bişey içmiyorsan içilir. redbull kola nedir bilmem en son sünnet düğünümde sarı kola içmişimdir detoks istiyorsanızda sıfırlanmak için benim gözlemim yeşil çay en faydasını gördüğüm şey.
kafayı kırmak için içmemek, keyif için günün stresini atmak gevşemek için içmek en güzelidir dostlar. tavsiyem kafayı kırmalık bi şişe alıp o gece bitirmeyin. çok daha üst kalite şeyler alıp günde birer ikişer kadeh içip 1 haftada bitirin keyif yapın, ne işinizi ne sosyal hayatınızı ne piskolojinizi, ehliyetinizi riske atacak etkileyecek dozlarda tüketin, bi tad damak kültürünüz oluşsun. alkolün fazlası zararlıdır, kararında içiniz (kamu spotu)