aynı şekilde benimde bir sitemde kesinti var hostragons yetkilisine ulaştım network ile alakalı acil bir bakım operasyonu var vs denildi sakin olup beklemekten başka yapacak birşey yok sorunu en kısa sürede cözerler diye umuyorum.
Hocam oraya geçmeyi çok düşündüm hatta aldım ve iade ettim 2gb ram 2Cpu ya 100 site hakki veriyor 5 tane hitli sitem olsa yavaşlama oluyor. Pasifte duran siteler için uygun olabilir ama aktif hiti olan siteler için çok üst planda olmadığınız sürece yetersiz bence.
hocam sizin çareniz sanal sunucu siteler wordpresse eğer siteler cloudpanel varnish cache ile güzel bir konfigrasyon sağlayıp devam edebilirsiniz. paylaşımlı hostingler zaten nerden alırsanız alın hitli siteler için uygun değil gibi
global ve bilinen bir firma olarak nitelemen komik geldi sadece.
kıssadan hisseye gelirsek, bu yazışmadan çıkarman gereken şey "bu gibi fişi çekti mi hiçbir sorumluluk üstlenmeyecek firmalardan hosting almamalıyım" diye düşünerek yazdım ilk mesajdan itibaren. gerçekten köklü, sorumluluk bilincine sahip, beklenmedik kesintiler yaşatmayan birçok firma var.
hangi firmaymıs o beklenmeyen kesinti yaşatmayan firma bu sektörün kralı ovh da bile bir yangın çıktı milletin sunucuları verileri yandı kül oldu gitti yangına körükle gitmenin mantıgı yok kul yapısı sistemler illaki böyle durumlar yaşanır ha hostragonsta yaşanmış ha x firmasında bu sektörde olupda böyle sorunlu sıkıntılı zamanlar yaşamadım diyebilecek bir firma yok
edit: hocam gerçekten konuya boş yapmaya gelmişssin sen 2020 de açılmıs yok global değilmis yok cacık firmamıys inan kimsenin umrunda değil şuan bunlar insanların sinirleri gergin kaos yaratmanın bir mantıgı yok.