öncelikle "haksız yere ithama uğrayan kişi durumuna düşme" psikilojisini iyi bilirim.
Büyük geçmiş olsun.
Bence yazılı eposta veya başka türlü kanıt oluşturmaya bakın (uzman bir avukata danışarak)
maaş durumunuzn ne olacağını veya yaşananlarda bir gelişme olup olmadığını bir nevi oltalayarak müdür ve patronunuza sorun
soğuk kanlı davranın gereken yerlerde saf kişiyi oynayın
amirlerinizin bu bilgileri akbank çalışanı (kişi ve tarih saat bilgisiini de kendileri söylereyek) cevaplamaarı yönünde bir nevi oltalama yöntemi ile kayıt altına alın
şahit bulundurun
bu çalışmaları yürütecek uzman bir avukat edinin size o yol göstersin (bu konu üzerinde cevap veren kaliteli arkadaşlarımız da olmuş onlarla da çalışmayı teklif edebilirsiniz belki)
hakkınızda hayırlısı olsun
neticede mağdursunuz
bir düzen vardı çalışıyordunuz
önceki bankada aksiliksiz bir süreciniz vardı ve bir şikayet yoktu
bir hayat planınız vardı ödeme dengeniz vardı aile içi dengeniz vardı hepsi bozuldu
hakkınızda hayırlısı
öyle kişilerle de çalışmayı düşünmeyin bence
yukarıdaki bir arkadaş demiş önce patronun bu gelen tepkiyi göğüslemesi gerekiyordu demiş
haklı bence
ben patron olsam yalandan da olsa akbanka sen ne diyorsun bre deyyus o bizim çalışanımız git kontrol et datanı derdim ki
ben de firmam olarak bir yasaklıyı çalıştırdığımı bankaya itiraf etmeyeyim o duruma düşmeyeyeyim
el altından da seni kenara çeker hayırdır diye sorardım işin aslını öğrenirdim
yoksa dedikoducu mahalle kadınları gibi vay kerata demek bais oynamış eee banka anlat bakalım ne yapmış demezdim