Merhaba hocam yaklaşık 2 ay gibi bi süredir baş ağrısı çekiyorum ve ben ağrı kesicilerle çok samimiyimdir en ufak bişide hap kullanırım 1 ay boyunca şöyle bi işlemden geçtim 1.randevu aldım 1 hafta onu bekledim 2.MR istediler 10 gün onu bekledim . 3.MR sonrası gene aynı doktora randevu aldım 10 günde onu bekledim ve bu süreçte hala başım ağrıyordu paso ilaç kullanmaya devam ettim ve gene bu süreçte dedim ki ulan bari mr da bi sorun çıksada bunca ağrı çektime değse ama malesef mr temiz çıkdı ve ben hala baş ağrısından sürünüyorum hani 1 2 3 gün ağrısa neysede sürekli olması beni deli ediyor annemde migren var ama annem benim gibi deil migreni olmasına rağmen benim kadar cebelleşmiyor dipnot:3 gündür ağrı kesici kullanmıyorum sadece doktorun verdiği ilacı kullanıyorum ve ilacın yan etkileri kilo yapması iştah açması uyku problemleri ve depresyon hala da diyorum keşke bir şey çıksaydıda uğraştıma deyseydi
Önce ağrının nedenini bulmalısınız ama eğer başa çıkamıyorsanız, doktorunuza danışarak nimesulid etken maddeli ağrı kesicileri deneyin.