cPanelden wodpress kurdum fakat ne tema yükleniyor ne plugin. WP içindeki Temalardan birine kur diyorum Güncelleme Tamamlanamadı diyor. üstüne tıkladığımda bu sefer kurulum başlıyor tema kuruldu diyor fakat temalara girdiğimde gözükmüyor. Tekrar kurmaya çalışınca tema zaten kurulu hatası veriyor. Hazır gelen 3 temayı silemiyorum. Silindi gözüküyor sekme değiştirip gelince yine orda duruyor. Yani wordpress nasıl kurulu geldiyse üzerinde hiç bir değişiklik yapamıyorum. Ne ekleniyor ne siliniyor. Elementor eklentisini kurdum eklentilerde gözükmüyor ama Eklentiler- Otomatik güncelleme açık sekmesine tıkladığımda diğer eklentiler silinmiş gözüküyor Elementor sekmesi geliyor. Bu şekilde kullanılıyor ama yine bir kere başka sekmeye geçince yine gidiyor. Elementordan bir sayfa düzenledim siteye yayınla diyorum yayınlamıyor hiç bir türlü. Elemantor temasına geçiş yapıyorum geçtim gözüküyor ama temalara girdiğimde ilk gelen temayı kullanıyor değiştiremiyorum da. Wordpressi kaldırdım tekrar kurdum yine aynı. Sitejetten yaptığım değişiklikler sorunsuz yansıyor siteye. Nerde sıkıntı oluyor olabilir?